Näytepisteet

Näytepisteet

Näytteiden vastaanottolaatikoiden käyttö on helppoa. Tipauta pakattu näyte tilauslomakkeen kera laatikkoon ennen laatikon tyhennysaikaa, ja näyte löytää tiensä laboratorioon seuraavaksi aamuksi. Postimerkkejä tms. et tarvitse. Osasta laatikoita on laitettava viesti, jotta kuriirimme osaa käydä tyhjentämässä laatikon! Ohjeet löytyvät aina laatikosta!

Ilmanäytteet (asbesti) analysoidaan ja raportoidaan aina välittömästi näytteiden saavuttua laboratorioon. Asbesti (materiaalinäytteet) tehdään ja raportoidaan samana päivän aikana kuin näyte saapuu laboratorioon. Mikäli näytteellä on kiire, pyydämme ilmoittamaan asian tilauslomakkeessa, jolloin näyte pääsee välittömästi analysoitavaksi. Kiireestä emme veloita lisähintaa.

Lyijy- ja raskametallinäytteet raportoidaan samalla aikataululla kuin asbestinäytteet.

PCB- ja PAH-analyysien tulokset raportoidaan yleensä 1-3 työpäivän kuluessa.

Mikrobinäytteiden jättämisestä laatikoihin pyydämme sopimaan erikseen laboratorion kanssa. Mikrobiologiset näytteet eivät saa jäätyä. Mikrobiologian laboratoriomme puhelinnumero on 050 563 6543.

Laboratoriot ja näytteen palautuspisteet

Laboratoriot

Palautuspisteet

RTV:n laatikot sijaitsevat yrityspuolen/noutomyymälän sisäänkäynnin vieressä.

Ota Yhteyttä

Finnish Accreditation Service

Akkreditointi on pätevyyden toteamista. Se on kansainvälisiin kriteereihin perustuva menettelytapa, jonka avulla toimijan pätevyys voidaan luotettavasti todeta. Asiakkaat, viranomaiset sekä alan toimijat voivat luottaa akkreditoidun toimijan palvelun laatuun ja sen tuottamien tulosten luotettavuuteen. (lähde: finas.fi)

Olemme FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T315 sekä Ruokaviraston hyväksymä laboratorio. Akkreditoinnin laajuuden voi tarkistaa osoitteesta www.finas.fi.